Vin, Vangede og Onkel Danny

Nå, jeg så i går i TV-reklamen, at Superbrugsen havde tilbud på Zinfandel vin på Coop appen. Hmm. Jeg har det nu ikke med at drikke et glas vin hver dag, slet ikke. Der kan gå uger imellem jeg får alkohol. Og det er fint med det. Men det er jo rart at have et par flasker liggende. Så TV-reklamen med den dansende lille mand, der selv scanner varerne og betaler med sin Coop app, fødte idéen i mig, at min gåtur i dag skulle være til en Superbrugs i nærheden.

Der er næsten lige langt til Superbrugsen her i Lyngby og Superbrugsen i Vangede. Så jeg besluttede at få den app downloadet og gå en tur til Vangede i dag. Det var en fin tur hen over Mariebjeg Kirkegård forbi IKEA og så var jeg næsten ved Brugsen i Vangede. Ind i butikken og hurtigt finde det jeg skulle have – inklusiv Zinfandel vinen. Det var 6 flasker, der var på tilbud. Det ville jeg ikke bære hjem, så i stedet købte jeg to andre Zinfandel, som også var på tilbud. Dvs. da jeg scannede dem var prisen en anden – højere! Jeg tænkte, at det måtte regulere sig, når jeg skulle betale. Det gjorde det bare ikke. Så det var lidt noget dyrt vin. Da jeg kom hjem og fik kigget rigtigt på appen, fandt jeg ud af, at jeg vist skulle have scannet mit coop kort, for at få rabatten. Det er lidt bøvet, for man logger jo ind på appen med sit medlemsnr. Men måske har jeg ikke helt forstået konceptet – det må jeg få styr på. Det gik ellers nemt nok med at betale ved at scanne QR koden ved kassen, og det er en nem måde at handle på.

Jeg synes bare det er så utrygt at handle i butikker i denne tid.  Man er næsten bange for at møde de andre kunder. Det bliver dejligt, når det er ovre igen!

Men jeg fik mig en god spadseretur på godt 6 km. I dejligt solskinsvejr. Og så fik jeg også Dan Turells Plads at se. Det er et flot plads, synes jeg.