Om

For et par år siden besluttede jeg, at når jeg blev klar til at gå på efterløn, ville jeg gøre det. Og så ville jeg flytte til København.

Begge mine sønner bor i København. Begge er gift, og da de så begge fortalte, at de skulle være far, så var jeg i hvert fald ikke i tvivl længere.

Hvis jeg blev boende i Aalborg, så ville jeg ikke få så meget kontakt med mine børnebørn. Der ville blive mange rejser frem og tilbage, så det eneste fornuftige var at flytte tættere på dem. Heldigvis ville mine sønner og svigerdøtre også gerne, at jeg kom til København. Som tænkt, så gjort.

Samtidig fik jeg idéen til en blog om at have sit otium i København. Københavnerotium. Der er jo rigtig meget at tage del i, når man bor i hovedstaden.

Der er helt sikkert mange andre fra provinsen som har børn og børnebørn i København og som overvejer at flytte nærmere på. Derfor vil jeg fortælle dels om processen i at stoppe med at arbejde og flytte til en anden landsdel i høj alder og dels om, hvordan man kan leve sit otium i København.

Alle skal føle sig velkomne til at læse med!