Nyhavn i regnvejr

I går var jeg på besøg hos Liva og hendes mor og far. Buslinie 2A kører derud fra Hovedbanegården, og det var der, jeg tog den fra i går. Nogle gange tager jeg en bus herfra til Nørreport, Metroen fra Nørreport til Christianshavn og bus 2A fra Christianshavn St.

Da jeg skulle hjem, besluttede jeg at få min daglige motion og at gå ind i hvert fald til Christianshavn St. Det gik så godt med at gå – turen ned omkring Operaen og videre over cykelbroen til Nyhavn, så jeg fortsatte ad strøget til Nørreport. Jeg kom til til at Line A mod Hillerød skulle komme om 3 min. Men AK! så lød det i højttaleren, at Linie A ikke kørte efter køreplanen. Nå Ok, tænkte jeg. Jeg har jo bus 184 som en mulighed, så jeg gik op på gaden igen og tog den hjem.

Gåturen gennem Nyhavn var så flot, selvom det var regnvejr, så jeg kunne ikke lade være med at snuppe et par billeder. Jeg tog også et ved broens begyndelse, og når man ser dette billede, kan man godt se, at det er taget “i de blå timer”.

A propos Operaen kan jeg i øvrigt anbefale gårsdagens Hjernekassen på P1 – kan podcastes. Det er en festforestilling af en udsendelse om Operabygningen og Opera, som sædvanligt med eksperter i studiet.

https://www.dr.dk/radio/p1/hjernekassen-pa-p1/hjernekassen-pa-p1-2020-02-03