Koncerter og teater lige nu??

Hold op hvor er der mange gode koncerter og teaterforestillinger, der frister lige nu. Men jeg tænker, at jeg godt vil vent liiiidt endnu.

Jeg kan godt huske, da jeg var i teatret i efteråret og sad ved siden af en, der hostede konstant, hvordan det påvirkede mig. På museer kan man trods alt selv styre, hvor mange man er tæt på, eller man kan gå igen, hvis der er for mange.

Jeg kender flere som er smittede med corona lige nu, trods 3 stik, og selv om de ikke er hårdt ramt, siger de: Undgå at få corona! Så selv om lysten er der til at komme ud og få en oplevelse, så er modet der ikke. Mon ikke der er andre, der har det lige sådan?

Jeg håber, der kommer flere koncerter og forestillinger, som jeg har lyst til at opleve, når smitten falder igen. For så vil jeg afsted til alt det, jeg kan få råd og tid til. Det er helt sikkert.