Hvad går Farmor og laver ?  🧐

Så lidt som muligt? Nej Nej! Her kommer mit program for denne uge.

Efter at jeg har været sat lidt i stå af en omgang influenza eller influenzalignende sygdom, er jeg kommet i gang med min træning i SATS igen. Næste mandag skal jeg have en personlig træner på. Sådan lidt råd og vejledning kan man altid have brug for. Men ellers er det maskinerne til muskeltræning, jeg bruger. Ikke fordi jeg skal til at være bodybuilder, men for at afhjælpe det forfald, der jo følger med, at man bliver ældre. Mandag i denne uge indeholdt også et besøg hos øjenlægen til screening for grøn stær. Alt var heldigvis i fineste orden.

Tirsdag (idag) skal jeg spille med Anna-Sophie i Kirkelte – jeg har lovet at tage hjemmebagte surdejsboller med til kaffen. Det er meget hyggeligt at spille og få en snak om både musik og alt mulig andet.  I aften skal jeg til ekstraordinær generalforsamling i andelsforeningen. Noget med nogle vedtægter, der skal vedtages eller forkastes.

Onsdag skal det endelig lykkes at møde frivilligkoordinatoren inde på Københavns Stadsarkiv (i Københavns Rådhus), hvor jeg har tilbudt at være frivillig. Sygdom hos mig og hos dem har udsat flere møder. De har et projekt, som jeg måske kan være med i. Når man er på efterløn, skal ens A-kasse godkende det frivillige arbejde, inden man begynder, så det skal jeg efterfølgende have på plads. Jeg håber det bliver til noget og glæder mig til at komme igang. Efter besøget på Stadsarkivet vil jeg besøge Ronni og Anne Cathrine og være med til at hente Hubert i vuggestuen. Så kan Hubert og jeg lege lidt, mens mor og far laver mad.

Torsdag skal jeg have Liva med på biblioteket i Lyngby, hvor der er en lille forestilling for de 3-6 årige. Det glæder jeg mig meget til. Imens er Annette og August hjemme i min lejlighed og senere kører vi til Værløse, hvor jeg bliver til dagen efter.

Fredag kører Robert og børnene mig hjem og så kommer Annette her, når hun er færdig med sin undervisning. To børn i alderen 3 og 1 år kan godt være en udfordring og jeg vil gerne hjælpe til. Glæder mig til at hygge med dem.

Lørdag skal jeg ikke rigtigt andet en at være hjemme hos mig selv. Så er der jo strikketøj, rengøring, altankasser og meget andet, der også skal klares.

Søndag har jeg lovet at passe Hubert om aftenen, da hans forældre er inviteret i byen. Så må jeg se, om jeg kan finde på en røverhistorie. Sådan en bad han om, sidste gang, jeg skulle passe ham. Jeg tror jeg har noget i ærmerne til ham …..

Hvor er det dejligt at være tæt på børn og børnebørn!  Og sidst på sommeren kommer barnebarn nummer fire  🥰 en lille pige. Tror I jeg glæder mig?

Hubert spiller på Farmors violin

 

Liva “klatrer i træer” sammen med Farmor

 

Nu også med dukkevogn – købt brugt for 50 kr.

 

August elsker bogen med musik

1 tanke om “Hvad går Farmor og laver ?  🧐”

Der er lukket for kommentarer.