Hubert og farmor ❤️

Vi er ved at gøre det til en tradition, at jeg ser mine børnebørn i hvert fald en gang om ugen. Med Hubert har det indtil nu været, at han og far og mor, – nogle gange kun far, hvis mor er på døgnvagt (som læge) kommer og spiser aftensmad. Eller at jeg besøger dem, når det passer. Med Liva er det hovedsageligt mandage, som jeg før har skrevet om.

I går aftes var Hubert og far her til frikadeller og bagte rodfrugter.

Vi får heldigvis også tid til at hygge og lege. I går var vi fx ved at male legehus (hjemmelavet af papkasse) med farveblyanter, og på billedet her er Hubert og jeg ved at kigge en bog om musikinstrumenter. Man kan trykke på en lille plet, og så hører man instrumentet spille. Hubert er meget glad for musik, og i vuggestuen har de sagt til forældrene, at han er usædvanlig musikalsk i forhold til sin alder. Han kan synge med, når de har fredagsmusik. Stolte forældre og stolt farmor 😁

Jeg har sat en radio med CD-afspiller og kasettebånd i reolen i en højde, hvor Hubert og Liva kan nå den. Det første de gør, når de kommer er at gå hen og trykke på knappen, så Åh Abe! går i gang. Og så danser de.

Når de bliver lidt større, skal vi have gang i nogle musikinstrumenter. Lige om hjørnet, hvor jeg bor, er der er musikforretning, og der kan vi nok finde noget, der passer til de små.

Jeg vidste ikke, at Huberts far havde taget billedet her, men jeg synes, det viser med al tydelighed, at der var en rigtig god mening i at jeg flyttede til København. Det er så dejligt at få sådan nogle oplevelser med børnebørnene.