Glædelig 2. søndag i Advendt!

Så kom vinteren til Danmark. Værst blev det i min gamle hjemstavn, deroppe i Nordjylland. Men vi fik da også lidt at smage her. Det varede nu kun et par dage, så regnede sneen væk igen.

Efter at coronaen igen blev truende, har jeg sænket min aktivitet ud i det åbne samfund. Jeg hjælper selvfølgelig stadig med børnebørnene, men udstillinger, Folkeuniversitet og slægtsforening holder jeg lige lidt igen med. Der er jo mange mennesker her i hovedstadsområdet, og der er mange smittede. Så er det ikke sagen at være for meget ud i den offentlige trafik, hvor det slet ikke er alle, der bærer mundbind – selv om de hoster konstant.

Jeg har også aflyst et par koncerter. Jeg skulle have været til julekoncert med Kurt Ravn i Holmens Kirke på tirsdag og til Danish Jazz Awards uddeling i Bremen Teater på mandag sammen med Flemming, men vi valgte at aflyse hans tur herover og koncerterne. Vi har hørt om flere tilfælde af bekendte, som er vaccineret to gange og som er blevet smittet. Og jeg er ikke boost-vaccineret endnu, MEN jeg har fået invitation i går og har også booket en tid til på onsdag. Det skal blive godt, at føle sig beskyttet igen. Så må vi se, hvad forskerne finder ud af om den nye omikron.

Jeg har heldigvis en hel del, der skal strikkes til julegaver, så der er nok at få tiden til at gå med herhjemme. Og så skal der jo også pyntes lidt op til jul. Og der er også allerede nogle julegaver, der skal pakkes ind.

Til slut vil jeg ønske alle en glædelig 2. søndag i advent!