Farmors trøstepose

I dag skal jeg igen være sammen med Liva. Det glæder jeg mig til, og snart er jeg på vej på cyklen til Christianshavn. Den offentlige trafik er ikke så tillokkende i øjeblikket – I ved, hvad jeg mener. Jeg synes dog jeg kan se, at der ikke er så meget morgentrafik her udenfor, så mon ikke mange følger henstillingen om at arbejde hjemme?

Nå – heldigvis skal jeg ikke være på arbejde, men være sammen med mit barnebarn, Liva.

Vi plejer at gå en tur og tjekke legepladser, kigge på skibe og dyr i naturen. Jo, der er en del natur at nyde i København, og ikke mindst er der mange flotte steder på Christianshavn omkring kanalen og vandet. Jeg nyder det hver gang, jeg kommer der.

Når vi sådan går tur, så kan det nogle gange ske, at der bliver brug for trøst. Det kan være at Liva falder og slår sig lidt, eller at hun bliver skuffet, hvis noget skal sluttes af.

Så nu har farmor sikret sig med en lille trøstepose. Ved en af trøstetingene har et par små grise en stor rolle – håber jeg da. Gurli og Gustav – jer der har små børn eller børnebørn er ikke i tvivl om, hvad jeg mener. Det bliver spændende at se, hvad Liva siger til rosinpakkerne. Hvis der ikke bliver brug for trøst, så tænker jeg, at hun får dem alligevel 🙂