Farmor i det kreative hjørne

Dagene kan godt løbe lidt sammen her i coronatiden. Når der ikke er nogle af de faste punkter på programmet, ligner dagene hinanden så meget, at jeg nogle gange kan komme i tvivl om, hvad dag det er og hvornår jeg skal det, som jeg skal. Der er også ting, som skal ordnes herhjemme, som det er godt at få sat lidt i system.

Derfor fandt jeg på at lave en ugeplan, som kan bruges uge efter uge. Det er ikke så meget dato, der er brug for – bare hvad der skal ske mandag, tirsdag, onsdag osv.

Da Robert, min søn, var på besøg og så den, ville han gerne bestille en. Så nu har jeg lavet en til ham og Annette også. Der har jeg pyntet med en lille tegning. I den forbindelse fandt jeg ud at, at der ligger rigtig mange billeder i Office 365’s word. Lige til at bruge.

Opskrift: A4 i liggende format. Skriften er smart Art, men det kan jo vælges efter smag. Indsæt ikoner, vælg Mærker. Laminer hvert ark. Klip huller med en hulmaskine – læg de samenhørende dage sammen, så hullerne bliver samme sted. Nøjes med to huller i det ark, der skal hænge øverst. Sæt arkene sammen med små strips.

Skriv på arkene med en white board pen, så kan de bruges igen og igen.