Familietur i dejlige Dyrehaven

Lørdag morgen sms’ede Ronni, om jeg ville med dem i en tur i Dyrehaven. Det ville jeg da rigtig gerne.

De kom forbi og hentede mig, og Dyrehaven ligger jo meget tæt på hvor jeg bor. Vi kørte til indgangen ved Bakken, og her var porten åben. Bakkens forlystelser er jo ellers lukket. Selv om det var en noget diset formiddag, så var det rigtig skønt at komme ud at gå en tur derude. De flotte farver og hele landskabet med de mange gamle træer, det gør bare så meget godt for sindet.

Hubert kunne gå rundt selv, uden at der skete noget ved det, så han var også rigtig glad. Når man som han og hans forældre bor midt i byen med veje alle steder, så kan man ikke bare lade ham gå frit, når man går tur. Men her i Dyrehaven skete der ikke noget ved det. Og var der en vandpyt i sigte, så blev farten hurigt sat op samtidig med en frydefuld latter. Det var også dejligt for farmor at være med til.

Vi så flere af de flotte krondyr, som går rundt derude.

Da Hubert blev træt og faldt i søvn i klapvognen, fik vi en kop kaffe/varm chokolade ved Peter Lieps. Igen må jeg bare glæde mig over, at jeg tog beslutningen at flytte til København, for ellers var sådan en lille tur sammen med Hubert og familien jo ikke mulig.

De smukke landskaber i Dyrehaven kaldte på at blive fotograferet, så jeg tog en del billeder.