🇩🇰 Tillykke Dronning Margrethe 🇩🇰

I dag fylder vores dronning 80 år. Det er de fleste vist med på.

Jeg havde jo tænkt, at nu hvor jeg er rykket til hovedstaden, så skulle jeg da ind og være med på Amalienborg slotsplads og se dronningen på balkonen og på karet-tur i byen osv.

Så kom den der trælse corona virus og satte en kæp i hjulet for det. Derfor må Margrethe nøjes med en lykønskning fra mig her på KONGENS Lyngby. Og så jeg vil følge fjernsynets udsendelser og fejre monarken på den måde.

Det er et fint træk fra dronningen, at hun med det samme aflyste alt omkring sin fødselsdag! Og at hun har opfordret til, at i stedet for at sende blomster til hende, skal man sende blomster til de mennesker, der er nødt til at være isoleret. Det er vel især de ældste, der fx er på plejehjemmene eller som får pleje i deres hjem og ikke kan få besøg af deres familie. Men også andre, der er sårbare overfor smitte og som derfor er isoleret. Lad os håbe, at der kommer mange blomsterhilsner til de mennesker – hilsner, som på en måde også er fra dronningen.

Men jeg vil også håbe, at dronningens nærmeste familie kan fejre hende og at hun får en buket eller to af børnene og børnebørnene. For det luner jo altid.

🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 Tillykke og HURRA fra Københavner Otium! 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰